Peter Joosten MSc

DIY Futurist | TEDx Spreker | Auteur 'Biohacking' | Podcaster

Peter Joosten MSc. heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. Naast blogger en podcaster (Biohacking Impact podcast) is hij keynote spreker bij diverse bedrijven, instellingen en evenementen, waaronder TEDx, Biohacker Summit Stockholm, Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), KPN, Etos en ASML. Hij is auteur van het boek Biohacking, de toekomst van de maakbare mens. 

Sarah Detaille

Auteur & lector Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs

Sarah Detaille is associate lector Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs bij het Lectoraat Human Resource Management. Ze is gepromoveerd aan de UvA en heeft een master op het gebied van Sociale Zekerheid en Beleid. Tevens heeft zij een 3-jarig postdoctoraal programma afgerond op het gebied van Work Disability Prevention CIHR Strategic Training Program aan de Dalla Lana school of Public Health, Toronto. Sarah Detaille is auteur van het boek 'Fit for the future' Handvatten voor toekomstbestendig HRM-beleid.

Elke Geraerts

Managing partner Better Minds at Work

Elke is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal en Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke geeft inzichten over het brein die een levenslange impact kunnen hebben.

Rosanne Warmerdam

Co-Founder Living Life Lab

Rosanne heeft een ongekende passie om meer te leren over gezondheid. Haar master in Biomedische Wetenschappen haalde ze aan universiteit Leiden. Zowel bij onderzoeksgroepen van Universiteit van Amsterdam, Leiden en Calgary deed zij ervaring op in het lab. In 2014 startte ze Living Life Lab, om een brug te slaan tussen wetenschap en toepassing door concepten te ontwikkelen die gezondheid van mens en planeet bevorderen.

Roy Ploum

Directeur Hago Next

Mensgericht en innovatief zijn de woorden die mij kenmerken. Vanuit die waarden inspireer ik en breng ik mijn bedrijf verder in een concurrerende facilitaire wereld. Hago Next maakt onderdeel uit van Vebego International, met ruim 35.000 medewerkers en een medewerkersgeluk van een 8 heeft Vebego een ambitie om een positieve impact op 10 mln. mensen te maken. Het goed doen voor anderen is dan ook waar ik trots op ben. De Kroon op het werk prijs 2018 is voor mij een inspiratiebron om meer bedrijven in onze wereld mee te nemen in ons gedachtegoed. 

Kim Schumacher

Senior adviseur duurzame inzetbaarheid bij AWVN

Kim Schumacher heeft sinds haar studie rechten vorm gegeven aan haar grote interesse voor het thema “mens en werk”; aanvankelijk als advocaat en juridisch adviseur en zelfs een tijdje als recruiter. Uiteindelijk is zij het thema “mens en werk” gaan combineren met duurzaamheid en is zij bij AWVN enkele jaren programmamanager inclusieve arbeidsmarkt geweest. In 2017 schoolde zij zich (weer) bij met behulp van een mastermodule “adviseur duurzame inzetbaarheid” aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en werkt zij sindsdien in deze rol. “Hoe kun je met elkaar nu zo plezier, productief en gezond werken?” is de vraag die haar steeds bezig houdt.  

Guido Welter

Adviespartner NPDI (Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid)

Na verschillende functies als HRM manager, HR consultant en innovatiemanager helpt Guido als Gids en Startmotor Duurzame Inzetbaarheid bedrijven bij het realiseren van DI op organisatie- en medewerker-niveau. Als adviespartner van het NPDI zet hij bij analyse, advies en programmamanagement kennis, online tooling (van onder andere TNO) en netwerkpartners van het NPDI in. Ook is Guido ontwikkelpartner van de KOBA-DI tool.

Pepijn Louisse

Trainer Aanpakkers

Mijn drive is om mensen de beste versie van zichzelf te laten vinden. Ik experimenteer al jarenlang met vitaliteitsprojecten georganiseerd vanaf de werkvloer. Door de jaren heen heb ik o.a. gewerkt met kappers, vuilnismannen, HR mensen en directieleden. Ik geloof in het verantwoordelijk maken van medewerkers voor dit onderwerp. Of je nu een schoonmaker of een directeur bent, je weet zelf het beste wat je nodig hebt om gezond en met plezier te werken.

Dimf van Gerwen

HRD Adviseur Maxima Medisch Ziekenhuis

Na 15 jaar verschillende HR rollen in het bedrijfsleven (bij Philips en later Vlisco), sinds 2015 werkzaam voor het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven als HR Adviseur.