Sprekers

Prof. dr. Aukje Nauta

Prof. dr. Aukje Nauta

Aukje Nauta is mede-eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Tot 2016 was ze bijzonder hoogleraar 'Employability in werkrelaties' vanwege de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek aan de Universiteit van Amsterdam, en kroonlid SER. Studeerde organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Promoveerde op conflicthantering in organisaties. Werkte achtereenvolgens bij TNO, Randstad en UvA. Interessegebieden: duurzame inzetbaarheid, vernieuwing van arbeidsrelaties, conflicthantering, organisatieontwikkeling en sociale innovatie. Foto: Lighthouse Studio Breda

Sessies

 
Albert Goldsteen

Albert Goldsteen

Als ondernemer en adviseur helpt Albert Goldsteen organisaties bij het versterken van het potentieel van mensen. Hij is oprichter van adviesbureau Goudsteen & Company en interim- en searchbureau Gouden Gasten. Albert gaf in de afgelopen jaren mede vorm aan honderden ontwikkel- en veranderprogramma’s. Daarnaast hielp hij meer dan honderdvijftig organisaties, waaronder Enexis, Erasmus Universiteit en Pon, bij strategieformulering, complexe veranderopgaven en het vergroten van wendbaarheid.

Sessies

 
Jeroen Kluytmans

Jeroen Kluytmans

Na zijn studie Chemische Technologie aan de universiteit van Eindhoven begon Jeroen 15 jaar geleden bij DSM. Via verschillende functies binnen R&D en Manufacturing ontdekte Jeroen zijn passie voor het omzetten van strategische vraagstukken naar zichtbaar ander gedrag van medewerkers en managers op de werkvloer. Deze passie leidde hem uiteindelijk naar de functie van Manager Employability binnen DSM Nederland. Samen met het DSM FIT werkt hij aan de inzetbaarheid van alle medewerkers van DSM in Nederland.

Sessies

 
Marcel van Marrewijk

Marcel van Marrewijk

Marcel is econoom, bedrijfskundige, lector, onderzoeker, organisatie-adviseur en auteur die mensen en organisaties ondersteunt in de transformatie naar effectieve, verbindende en meer mensgerichte manieren van werken. Zijn bekendste boek is “Handboek Organisatieontwikkeling – bouwstenen voor beter organiseren”. Marcel is mede-eigenaar van Workmetrics BV en is als lector verbonden aan Hogeschool SDO. Hij was o.a. directeur Great Place to Work Nederland en werkzaam voor de Rotterdam School of Management.

Sessies

 
Sonia Sjollema

Sonia Sjollema

Na haar studie klinische psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie is Sonia Sjollema bij diverse adviesbureaus werkzaam geweest. Vanuit haar praktische ervaring op het gebied van HRM en organisatieontwikkeling richt zij zich als directeur NSvP - Kenniscentrum Innovatief in Werk - op vernieuwing op het gebied van mens en werk. De NSvP stelt de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. Meer informatie: www.innovatiefinwerk.nl.

Sessies

 
Luc Dorenbosch

Luc Dorenbosch

Dr. Luc Dorenbosch (1978) studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast werkte hij van 2008 tot 2016 als onderzoeker bij TNO. Momenteel werkt hij naast zijn baaningenieurschap voor 2 dagen per week als Programma Manager bij de NSvP. Zijn onderzoeks- en interventiegebied is de manier waarop job crafting en job engineering functies kunnen verduurzamen, zodat werknemers gemotiveerder, gezonder en met meer voldoening hun werk kunnen blijven doen. Als baaningenieur brengt hij deze kennis naar de praktijk.

Sessies

 
Maarten Fijnaut

Maarten Fijnaut

Het is de passie van Maarten om organisaties te helpen met duurzame groei. Groei die zorgt voor meer plezier en succes. Hij biedt inzicht, prikkelt deelnemers en motiveert om te oefenen met ander gedrag. Hij creëert een setting waarbij leren, oefenen en reflecteren centraal staan. Met interactieve sessies zorgt hij ervoor dat organisaties en individuen met meer plezier effectiever en efficiënter gaan werken. Met zijn pragmatische en energieke werkwijze komen deelnemers uit de comfortzone willen ze direct aan de slag.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.