Sprekers

Prof. dr. Aukje Nauta

Prof. dr. Aukje Nauta

Aukje Nauta is mede-eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Tot 2016 was ze bijzonder hoogleraar 'Employability in werkrelaties' vanwege de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek aan de Universiteit van Amsterdam, en kroonlid SER. Studeerde organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Promoveerde op conflicthantering in organisaties. Werkte achtereenvolgens bij TNO, Randstad en UvA. Interessegebieden: duurzame inzetbaarheid, vernieuwing van arbeidsrelaties, conflicthantering, organisatieontwikkeling en sociale innovatie. Foto: Lighthouse Studio Breda

Sessies

 
Albert Goldsteen

Albert Goldsteen

Als ondernemer en adviseur helpt Albert Goldsteen organisaties bij het versterken van het potentieel van mensen. Hij is oprichter van adviesbureau Goudsteen & Company en interim- en searchbureau Gouden Gasten. Albert gaf in de afgelopen jaren mede vorm aan honderden ontwikkel- en veranderprogramma’s. Daarnaast hielp hij meer dan honderdvijftig organisaties, waaronder Enexis, Erasmus Universiteit en Pon, bij strategieformulering, complexe veranderopgaven en het vergroten van wendbaarheid.

Sessies

 
Jeroen Kluytmans

Jeroen Kluytmans

Na zijn studie Chemische Technologie aan de universiteit van Eindhoven begon Jeroen 15 jaar geleden bij DSM. Via verschillende functies binnen R&D en Manufacturing ontdekte Jeroen zijn passie voor het omzetten van strategische vraagstukken naar zichtbaar ander gedrag van medewerkers en managers op de werkvloer. Deze passie leidde hem uiteindelijk naar de functie van Manager Employability binnen DSM Nederland. Samen met het DSM FIT werkt hij aan de inzetbaarheid van alle medewerkers van DSM in Nederland.

Sessies

 
Marcel van Marrewijk

Marcel van Marrewijk

Marcel is econoom, bedrijfskundige, lector, onderzoeker, organisatie-adviseur en auteur die mensen en organisaties ondersteunt in de transformatie naar effectieve, verbindende en meer mensgerichte manieren van werken. Zijn bekendste boek is “Handboek Organisatieontwikkeling – bouwstenen voor beter organiseren”. Marcel is mede-eigenaar van Workmetrics BV en is als lector verbonden aan Hogeschool SDO. Hij was o.a. directeur Great Place to Work Nederland en werkzaam voor de Rotterdam School of Management.

Sessies

 
Sonia Sjollema

Sonia Sjollema

Na haar studie klinische psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie is Sonia Sjollema bij diverse adviesbureaus werkzaam geweest. Vanuit haar praktische ervaring op het gebied van HRM en organisatieontwikkeling richt zij zich als directeur NSvP - Kenniscentrum Innovatief in Werk - op vernieuwing op het gebied van mens en werk. De NSvP stelt de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. Meer informatie: www.innovatiefinwerk.nl.

Sessies

 
Luc Dorenbosch

Luc Dorenbosch

Dr. Luc Dorenbosch (1978) studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast werkte hij van 2008 tot 2016 als onderzoeker bij TNO. Momenteel werkt hij als baaningenieur en daarnaast voor twee dagen per week als Programma Manager bij de NSvP. Zijn onderzoeks- en interventiegebied is de manier waarop job crafting en job engineering functies kunnen verduurzamen, zodat werknemers gemotiveerder, gezonder en met meer voldoening hun werk kunnen blijven doen. Als baaningenieur brengt hij deze kennis naar de praktijk.

Sessies

 
Maarten Fijnaut

Maarten Fijnaut

Het is de passie van Maarten om organisaties te helpen met duurzame groei. Groei die zorgt voor meer plezier en succes. Hij biedt inzicht, prikkelt deelnemers en motiveert om te oefenen met ander gedrag. Hij creëert een setting waarbij leren, oefenen en reflecteren centraal staan. Met interactieve sessies zorgt hij ervoor dat organisaties en individuen met meer plezier effectiever en efficiënter gaan werken. Met zijn pragmatische en energieke werkwijze komen deelnemers uit de comfortzone willen ze direct aan de slag.

Sessies

 
Alex Volleman

Alex Volleman

Alex heeft een jarenlange internationale HR-leiderschapservaring bij toonaangevende internationale bedrijven. HIj heeft meerdere opinie publicaties gedaan op het gebied van HR-strategie en (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden. Momenteel is hij head Human Resources & Services bij elipsLife.

Sessies

 
Stefan Duran

Stefan Duran

Stefan is branch head Benelux bij elipsLife en opereert al jaren in leadership teams bij internationale verzekeraars op het gebied van pensioen en inkomen. Hij heeft meerdere opinie publicaties gedaan op het gebied van HR-strategie en (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden.

Sessies

 
Guido Welter

Guido Welter

Na verschillende functies als HRM manager, HR consultant en innovatiemanager helpt Guido als Gids en Startmotor Duurzame Inzetbaarheid bedrijven bij het realiseren van DI op organisatie- en medewerker-niveau. Als adviespartner van het NPDI zet hij bij analyse, advies en programmamanagement kennis, online tooling (van onder andere TNO) en netwerkpartners van het NPDI in. Ook is Guido ontwikkelpartner van de KOBA-DI tool.

Sessies

 
Peter Kuijper

Peter Kuijper

Peter Kuijper (2 september 1965) Sinds 1992 mag ik genieten van het ondernemerschap. Na mijn studie technische bedrijfskunde in Twente en 2 jaar loondienst ben ik een handelsonderneming gestart in halffabrikatenvan non-ferro metalen (hoofdzakelijk aluminium). In 2004 stelde ik mijzelf de vraag ‘hoe lang kan een mens zo immens hard werken op weinig slaap, met nauwelijks bewegen, op ongezonde voeding incl. te veel alcohol, etc...?’ Deze vraag heeft mijn leven positief op z’n kop gezet. Eerst voor mijzelf, vervolgens voor een iets grotere kring om aansluitend in januari 2013 de deuren van Mind&Health te kunnen openen. Sindsdien is het harde werken niet gestopt, echter het gaat nooit meer ten koste van mijzelf en mijn (nabije) omgeving...

Sessies

 
Porto Franco

Porto Franco

Porto Franco is adviseur/veiligheidskundige en auteur arbeidsomstandigheden. Hij ondersteunt organisaties op strategisch, beleidsmatig en operationeel niveau bij het verbeteren van de veiligheid en gezondheid. Hij werkt praktijkgericht en ondersteund zijn workshops door voorbeelden uit zijn rijke ervaring. “Door alle lagen te betrekken, voorkom ik dat er een tunnelvisie ontstaat.”

Sessies

 
Geraldo Kumeling

Geraldo Kumeling

Geraldo Kumeling is adviseur duurzame inzetbaarheid. Hij begeleidt organisaties bij het realiseren van gezonde arbeidsomstandigheden en werkbare arbeidsverhoudingen. “Voor iedereen een gezonde werkplek, met ruimte voor persoonlijk groei en inspraak”

Sessies

 
Anke Algera

Anke Algera

Anke Algera is werkzaam als voorzitter binnen Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en is een professional organizer. Ze heeft zich gespecialiseerd in het coachen van medewerkers op hun werkplek in kantooromgevingen en het geven van trainingen aan groepen medewerkers voor zowel profit als non-profit organisaties.

Sessies

 
Margot van der Meer & Anne Vos

Margot van der Meer & Anne Vos

Margot van der Meer en Anne Vos zijn ambassadeurs op het gebied van Kunst & Cultuur. Zij hebben bij diverse culturele instellingen in het land gewerkt en uiten hun passie nu door zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met cultuur. Cultuur ontregelt, verbroedert, inspireert en zou volgens hun naast de fruitmand op jouw werk aanwezig moeten zijn.

Sessies

 
Cathy Hoekstra

Cathy Hoekstra

Vanaf 2000 ben ik werkzaam als trainer en coach onder de naam Kate Organizing. Mijn werkterrein is de zakelijke markt, onder andere scheepvaartbedrijven, gemeentes, industriële bedrijven en technische bedrijven. Met mijn begeleiding boek ik vooral veel effect bij mensen die vanuit de werkvloer opgeklommen zijn naar de managementlaag. Zij hebben veel kennis van het bedrijf en kunnen de hulp in het organiseren van hun werk goed gebruiken en inzetten.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.