Keynotes

Dit zijn de sprekers in 2017. Wilt u meer weten over het congres in 2018? Laat dan uw gegevens achter >

Dr. Aukje Nauta

Dr. Aukje Nauta

Aukje Nauta is mede-eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Tot 2016 was ze bijzonder hoogleraar 'Employability in werkrelaties' vanwege de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek aan de Universiteit van Amsterdam, en kroonlid SER. Studeerde organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Promoveerde op conflicthantering in organisaties. Werkte achtereenvolgens bij TNO, Randstad en UvA. Interessegebieden: duurzame inzetbaarheid, vernieuwing van arbeidsrelaties, conflicthantering, organisatieontwikkeling en sociale innovatie.

Sessies

 
Prof. Dr. Judith Semeijn

Prof. Dr. Judith Semeijn

Judith Semeijn, bijzonder hoogleraar Loopbaanmanagement aan de Open Universiteit i.s.m. Noloc. Houdt zich in onderzoek bezig met duurzame loopbanen, opbrengsten van loopbaanmanagement, mobiliteit en inzetbaarheid van werkenden en een leven lang leren = ontwikkelen. Coördinator van de enige masteropleiding Loopbaanmanagement in NL. Bundelt krachten met andere loopbaanonderzoekers.

Sessies

 
Prof. Dr. Tinka Van Vuuren

Prof. Dr. Tinka Van Vuuren

Tinka van Vuuren staat met één been in de wetenschap en één been in de praktijk. Ze is sinds 2010 bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement aan de Open Universiteit Nederland en werkt daarnaast, sinds 2006, als senior consultant bij Loyalis Kennis en Consult onderdeel van APG en adviseert werkgevers over personeelsbeleid. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden, zo luidde de titel van haar oratie in 2011 waarin ze het belang van vitaliteitsmanagement uit de doeken doet. Zij is arbeids- en organisatiepsycholoog en gepromoveerd op de gevolgen van ontslagdreiging voor werknemers.

Sessies

 
Dr. David Nieborg

Dr. David Nieborg

Dr. David B. Nieborg is onderzoeker aan de Universiteit van Toronto. Hij was eerder verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, MIT en de Chinese University of Hong Kong. Zijn onderzoek richt zich op de opkomst van de platform economie. Naast een carrière als ondernemer en adviseur publiceerde hij de afgelopen tien jaar in diverse Nederlandse media en was hij columnist voor het NRC Handelsblad.

Sessies

 
Joost Baalbergen

Joost Baalbergen

Tijdens zijn studie psychologie leerde Joost hoe je erachter komt waarom mensen doen wat ze doen: hoe je gedrag kunt verklaren, voorspellen en veranderen door gebruik te maken van sociaal wetenschappelijke theorieën en onderzoek. Bij Tabula Rasa brengt hij dit dagelijks in de praktijk voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en projecten. Van het ontwikkelen van nudges om fietsers in stallingen te laten parkeren tot het vergroten van draagvlak voor biotechnologie.

Sessies

 
Astrid van Hest

Astrid van Hest

Als organisatiepsycholoog heeft Astrid van Hest vele ontwikkeltrajecten uitgevoerd, waarbij persoonlijk ondernemerschap altijd een onderwerp van gesprek is. Goed waarnemen en luisteren wat de maatschappij vraagt, zoeken naar praktische oplossingen, het lef hebben om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en vooral gewoon dóén. Handen uit de mouwen! Zij heeft startende ondernemers begeleid tijdens hun eerste stappen van het ondernemerschap. Zij heeft individuele medewerkers gecoacht in het vinden van een passende functie. Met teams heeft Astrid in kaart gebracht hoe zij zichzelf als ondernemend team kunnen versterken en profileren. Daarnaast heeft zij met medewerkers gewerkt aan het concept dat zij eigenaar zijn van hun duurzame inzetbaarheid. Ofwel: ze zijn zelf ondernemer van hun werkzame leven.

Sessies

 
Adam Lenaarts

Adam Lenaarts

Adam Lenaarts is geograaf, docentopleider en onderzoeker van educational technology op het Tabor College in Hoorn. Als trendwatcher en innovatie manager werkt hij aan de duurzame inzetbaarheid van leerlingen en docenten. Daarvoor was hij 10 jaar werkzaam in de marketing en communicatie in de games-industrie als product manager bij onder andere PlayStation en Disky.

Sessies

 
Inge van Nispen

Inge van Nispen

Als consultant bij eelloo werk ik voor klanten die hun talent centraal willen stellen en mensgericht willen organiseren. Waarbij professionals meer eigen regie krijgen, blijven leren en zich vanuit hun talent kunnen verbinden aan werk dat zij zinvol vinden. Dit doe ik door het geven van advies, begeleiden van interventies en implementeren van tooling. Eelloo gelooft dat duurzame inzetbaarheid vooral betekent dat je jezelf inzetbaar houdt. Dat vraagt om een actieve houding en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling, inzetbaarheid en loopbaan.

Sessies

 
Inge Beckers

Inge Beckers

Inge Beckers is community, communicatie & verandermanager. Het is haar passie om organisaties te laten ervaren dat zij met de inzet van HR-communicatie de kans op duurzaam en succesvol ondernemen kunnen verhogen. Dit doet zij door gerichte interventies in te zetten. Dit zijn vaak interactieve communicatie concepten die het hebben, houden of creëren van goede relaties met medewerkers positief beïnvloeden.

Sessies

 

Deze dag is bestemd voor:

  • HR medewerkers
  • HR coördinatoren
  • HR adviseurs
  • HR managers
  • OR leden
  • Arbo professionals
  • Lijnmanagers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.