Sessies

Maarten Fijnaut
Keuzeronde 2
15:15 - 16:30

Teamflow: optimaal presteren in teamverband

Hoe komt er meer energie en flow in een team, zodat de teamleden minder stress ervaren en productiever zijn? Organisaties profiteren van teams die optimaal presteren en effectief samenwerken. Voor de teamleden levert dit bovendien meer energie en werkplezier op. In deze sessie leer je wat er nodig is om binnen teams blijvend te profiteren van inzet van alle teamleden en hoe je dit vanuit HR kunt stimuleren én beïnvloeden.

Maarten Fijnaut

Maarten Fijnaut

Het is de passie van Maarten om organisaties te helpen met duurzame groei. Groei die zorgt voor meer plezier en succes. Hij biedt inzicht, prikkelt deelnemers en motiveert om te oefenen met ander gedrag. Hij creëert een setting waarbij leren, oefenen en reflecteren centraal staan. Met interactieve sessies zorgt hij ervoor dat organisaties en individuen met meer plezier effectiever en efficiënter gaan werken. Met zijn pragmatische en energieke werkwijze komen deelnemers uit de comfortzone willen ze direct aan de slag.

Keuzeronde 2
15:15 - 16:30

HR Analytics

Hoe kunnen voorspellende HR-Analytics je helpen een effectief DI-beleid op te zetten, te monitoren en te evalueren?

Keuzeronde 2
15:15 - 16:30

Keuzesessie 3

Nadere informatie over keuzesessie 3 volgt zo spoedig mogelijk.

Keuzeronde 2
15:15 - 16:30

Ervaar het zelf in deze proeverij van duurzame inzetbaarheidsproducten

Medewerkers in beweging krijgen zodat ze zelf aan de slag gaan met hun vitaliteit is dé sleutel voor een succesvol beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Awareness creëren helpt daarbij. Hoe? Ervaar het zelf in deze sessie en merk wat het met u doet, wanneer u zelf gebruik maakt van: stoelmassage, stressmetingen, bewegingspatronen, etc.

Geraldo Kumeling

Geraldo Kumeling is adviseur duurzame inzetbaarheid. Hij begeleidt organisaties bij het realiseren van gezonde arbeidsomstandigheden en werkbare arbeidsverhoudingen. “Voor iedereen een gezonde werkplek, met ruimte voor persoonlijk groei en inspraak”

Porto Franco

Porto Franco is adviseur/veiligheidskundige en auteur arbeidsomstandigheden. Hij ondersteunt organisaties op strategisch, beleidsmatig en operationeel niveau bij het verbeteren van de veiligheid en gezondheid. Hij werkt praktijkgericht en ondersteund zijn workshops door voorbeelden uit zijn rijke ervaring. “Door alle lagen te betrekken, voorkom ik dat er een tunnelvisie ontstaat.”

Profiteer van korting

Schrijf u voor 18 maart in en ontvang automatisch € 50,- vroegboekkorting!

Meld u zich met één of meer collega's aan, dan betaalt u slechts € 325,- (i.p.v. € 425,-).

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.