Sponsoren


Bellicon

Bellicon nodigt jou van harte uit om plezier te komen maken! Maar ook te relaxen en nieuwe energie op te doen tijdens een potje bouncen op onze Workspace trampoline stand.

De bellicon® is oorspronkelijk ontworpen voor revalidatie, maar bouncen op een trampoline is in feite ideaal voor iedereen die aan een goede gezondheid en conditie wil werken. De bellicon® onderscheidt zich van andere minitrampolines door zijn soepele springmat en speciale elastiekringen. De bellicon® is veel elastischer dan minitrampolines met een stugge vering en veert duidelijk dieper door. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht geleidelijk afgeremd en vindt er geen schokbelasting plaats op de gewrichten.

Al bij een gematigde training activeer je op een veilige manier al je 656 spieren, je celstofwisseling, je hart, zuurstof opname, evenwicht, bekkenbodemspieren, bloedsomloop en lymfestelsel. De voortdurend wisselende zwaartekrachtbelasting veroorzaakt bijzonder positieve reacties op zowel lichaam als geest.

Het kan ook bijdragen aan overgewicht, rug - en knieklachten, stress, spataderen, incontinentie en osteoporose effectief helpen bestrijden.

bellicon® Workspace “Zitten is het nieuwe roken” is wat we steeds vaker horen. Gemiddeld zitten we 8 - 11 uur per dag. Regelmatig gebruik van de bellicon® op het werk zorgt voor een betere vitaliteit, focus en ontspanning.

Meer informatie

https://www.bellicon.com/nl_nl/bellicon-voor-iedereen/bellicon-workspace


elipsLife

Alle risicodekkingen via één loket.
elipsLife is een B2B levensverzekeringsmaatschappij. Wij bieden verzekeringen aan die de financiële gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid dekken. Oplossingen voor werkgevers en zelfstandigen ter dekking van overlijden en invaliditeit staan daarbij voorop. Wij zijn op de Europese markt georiënteerd en de enige aanbieder van alle risicodekkingen via één loket.

Meer informatie

https://www.elipslife.com/nl/nld


Persoonlijke Gezondheidscheck

De Persoonlijke Gezondheidscheck is een laagdrempelig, preventief onderzoek, bestaande uit een online vragenlijst en aanvullende testen die thuis uitgevoerd worden. Na het uitvoeren van de check krijgen deelnemers in een Persoonlijk Gezondheidsrapport informatie en advies over hun gezondheid en handvatten om met de gezondheid aan de slag te gaan.

Meer informatie

www.persoonlijkegezondheidscheck.nl


Sense Health

Sense Health gelooft dat je zelf de kwaliteit van je leven beter kunt maken als je je gedrag aanpast. Daar heb je wel de juiste tools bij nodig. Daarom hebben we Goalie, een app met live coaching voor mentale hulp. En Brightr, voor mensen die met onregelmatige werktijden kampen en toch vitaal willen blijven.

Meer informatie

http://www.sense-health.com/


Holland Fit

Holland Fit brengt vitaliteit binnen handbereik. Bevlogenheid, vitale en inzetbaarheid van mensen kun je als organisatie bevorderen. Vitale medewerkers zijn een groot goed en zitten lekker in hun vel. Holland Fit levert hierin graag professionele support. Met passende keuzemogelijkheden en eigen regie van medewerkers lukt dit vaak. Wij werken dagelijks met veel energie aan:

> Het ondersteunen en stimuleren van gezondheid en vitaliteit
> Activatie en gedragsverandering van medewerkers
> Fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van mensen

Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een PMO / healthcheck, ontwikkeling van een bedrijfseigen vitaliteitsplatform of de inzet van teamtrainingen en 1-op-1 coaching. De combinatie werkt vaak goed en zetten we als totaalprogramma succesvol in bij organisaties als bijvoorbeeld Schiphol Group, Randstad en zorgorganisatie Pameijer.

Meer informatie

http://www.hollandfit.nl/home.html

Partner worden?

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact over de mogelijkheden als partner van het congres of van het Platform Over Duurzame Inzetbaarheid? Neem dan contact op met::

Nynke Vlaskamp
nynkevlaskamp@vakmedianet.nl
06 - 12 74 56 62

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.