Sponsoren


Noloc

Waarom een Noloc erkend loopbaanprofessional of jobcoach?
Functies herindelen? Talent de ruimte geven? Boventallig personeel begeleiden naar ander werk? Hoe u de toekomst ook ziet, dankzij inzet van een Noloc erkend Loopbaanprofessional of jobcoach komen uw mensen en organisatie het best tot hun recht.

Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals & jobcoaches en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. De 3000 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, jobcoaching, outplacement, beroepskeuze advies, re-integratie- en carrièrecoaching

www.noloc.nl


NBPO

De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) heeft als doel om kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. Een professional organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Professional organizers kunnen van onschatbare waarde zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Ze kunnen 1-op-1 begeleiding, workshops en (incompany) trainingen geven. Dit kan zowel thuis als op de werkplek.

www.nbpo.nl


CultuurWerkt!

Het team van CultuurWerkt! bestaat uit 13 cultuurliefhebbers met een missie. Zij willen de levens van werkgevers en medewerkers verrijken met creativiteit en nieuwe ervaringen. CultuurWerkt! is sinds 2003 marktleider in het verbinden van het bedrijfsleven met de culturele sector. Zij maken bezoek aan concertzaal, museum of theater leuk en gemakkelijk. CultuurWerkt! laat medewerkers genieten van mooie verhalen en verbindt bedrijven met cultuurmakers. Zo verrijken ze werkend Nederland met creativiteit en nieuwe ervaringen. CultuurWerkt! altijd, overal en voor iedereen.

http://cultuurwerkt.nl/


elipsLife

Alle risicodekkingen via één loket.
elipsLife is een B2B levensverzekeringsmaatschappij. Wij bieden verzekeringen aan die de financiële gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid dekken. Oplossingen voor werkgevers en zelfstandigen ter dekking van overlijden en invaliditeit staan daarbij voorop. Wij zijn op de Europese markt georiënteerd en de enige aanbieder van alle risicodekkingen via één loket.

http://www.elipslife.com/nl/nld


tri-plus

tri-plus adviseert en ondersteunt bij de ontwikkeling van organisaties op het gebied van arbeidsomstandigheden, medezeggenschap en duurzame inzetbaarheid. Betrokkenheid vergroten en draagvlak creëren staat centraal in onze aanpak. We bieden een complete dienstverlening, van onderzoek en analyse tot training en advies. Vertrekpunt is altijd uw actuele praktijk en daarbij investeren we met name op een blijvend resultaat.

http://www.tri-plus.nl/

Partner worden?

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact over de mogelijkheden als partner van het congres of van het Platform Over Duurzame Inzetbaarheid? Neem dan contact op met::

Rick Sassen
Accountmanager HR Portfolio Vakmedianet B2B

T. (088) 584 06 13
M. (06) 31 933 873
E. ricksassen@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.